Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Japin (born 26 July 1956 in Haarlem), Arthur Valentijn - De droom van de leeuw - Een jonge Nederlandse actrice trekt met haar vriend naar Rome in de hoop daar te worden ontdekt door een van de beroemdste filmregisseurs ter wereld. Dat lukt, maar volstrekt anders dan zij zich had voorgesteld.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Japin (born 26 July 1956 in Haarlem), Arthur Valentijn - De droom van de leeuw - Een jonge Nederlandse actrice trekt met haar vriend naar Rome in de hoop daar te worden ontdekt door een van de beroemdste filmregisseurs ter wereld. Dat lukt, maar volstrekt anders dan zij zich had voorgesteld.
Schrijver: Japin (born 26 July 1956 in Haarlem), Arthur Valentijn
Titel: De droom van de leeuw - Een jonge Nederlandse actrice trekt met haar vriend naar Rome in de hoop daar te worden ontdekt door een van de beroemdste filmregisseurs ter wereld. Dat lukt, maar volstrekt anders dan zij zich had voorgesteld.
ISBN: 9789029523479
Uitgever: Arbeiderspers, Paperback, 390 pp. Leessporen.
Bijzonderheid: 2005, 10e druk (2002ยน)
Prijs: € 5,00
Meer info De beroemde Italiaanse filmregisseur Snaporaz maakt van zijn laatste filmpje een ode aan zijn laatste grote liefde, de jonge Nederlandse actrice Gala Vandemberg. Aan zijn ziekbed gekluisterd reconstrueert de oude meester het verloop van hun verhouding. Gaandeweg komt hij erachter dat zijn liefde de jonge vrouw niet heeft bevrijd, maar juist zwakker heeft gemaakt.

Terwijl Snaporaz de geschiedenis van Gala naar zijn hand zet, ontdekt hij een patroon in hun beider levens maar ook in de geschiedenis van de mensheid en van Rome. Het is een geheim waar hij een theorie omheen bouwt die Gala uiteindelijk de kracht zal geven haar avontuur met de beroemde filmer te overleven, en die hemzelf verzoent met de dood.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.