Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Smit (1963), Jeroen - Het drama Ahold - Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Smit (1963), Jeroen - Het drama Ahold - Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht.
Schrijver: Smit (1963), Jeroen
Titel: Het drama Ahold - Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht.
ISBN: 9789050187831
Uitgever: Balans, 348 pp, rug goed.
Bijzonderheid: 2004, 5e druk - met fotokatern (2004ยน)
Prijs: € 5,00
Meer info Februari 2003: het Ahold-imperium stort met een donderend geraas in. Fraude, mismanagement, misleiding, slecht toezicht: in de daaropvolgende negen maanden wordt het bedrijf binnenstebuiten gekeerd en constateren onderzoekers allerlei misstanden.
Boek bekijken

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen