Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Franciscus Gerardus Petrus (Frans) Kellendonk (Nijmegen, 7 januari 1951 - Amsterdam, 15 februari 1990), Franciscus Gerardus Petrus (Frans) - Mystiek lichaam - Op een koude paasmorgen kijkt de vader uit zijn slaapkamerraam. Het gras in zijn tuin lijkt ijzervijlsel, zo heiig is het. Het jonge boomblad blikkert metaalachtig, de perebomen met hun stijf dichtgevouwen knoppen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Franciscus Gerardus Petrus (Frans) Kellendonk (Nijmegen, 7 januari 1951 - Amsterdam, 15 februari 1990), Franciscus Gerardus Petrus (Frans) - Mystiek lichaam - Op een koude paasmorgen kijkt de vader uit zijn slaapkamerraam. Het gras in zijn tuin lijkt ijzervijlsel, zo heiig is het. Het jonge boomblad blikkert metaalachtig, de perebomen met hun stijf dichtgevouwen knoppen.
Schrijver: Franciscus Gerardus Petrus (Frans) Kellendonk (Nijmegen, 7 januari 1951 - Amsterdam, 15 februari 1990), Franciscus Gerardus Petrus (Frans)
Titel: Mystiek lichaam - Op een koude paasmorgen kijkt de vader uit zijn slaapkamerraam. Het gras in zijn tuin lijkt ijzervijlsel, zo heiig is het. Het jonge boomblad blikkert metaalachtig, de perebomen met hun stijf dichtgevouwen knoppen.
ISBN: 9789029076562
Uitgever: Volkskrant Nederlande klassieken, gebonden in kleurrijke omslag, 173 pag.
Bijzonderheid: 2005, 18e druk (1986ยน)
Prijs: € 5,45
Meer info Een vader die alleen aan geld denkt, een recalcitrante dochter die een bommoeder wordt, een met tegenzin homoseksuele zoon: het lijkt wel een parodie op de drie-eenheid. Boeken hebben zo hun eigen lotgevallen. Toen Mystiek lichaam verscheen, liet Frans Kellendonk op het achterplat zetten dat het een roman was `over de economie van de liefde . Toen het boek er goed en wel was, ontstond er tumult doordat de homohaat en het antisemitisme van enkele personages aan de auteur werden toegeschreven. Nu, lang na de dood van de schrijver, blijft het boek de vraag oproepen hoe de vacante plaats van een algemene kerk in onze maatschappij moet worden ingevuld. En dan hebben we het nog niet eens over de superieure literaire kwaliteiten van de roman, die ervoor hebben gezorgd dat al die kwesties ueberhaupt een rol zijn gaan spelen.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.