Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Duinkerken en Kees Stal - Rene W. Chr. Dessing, Ben - Verkocht! Tweehonderd jaar Venduehuis der Notarissen te 's-Gravenhage - Een geschiedenis van de Haagse notarissen, hun pand aan de Nobelstraat en van de veilingen in de Residentie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Duinkerken en Kees Stal - Rene W. Chr. Dessing, Ben - Verkocht! Tweehonderd jaar Venduehuis der Notarissen te 's-Gravenhage - Een geschiedenis van de Haagse notarissen, hun pand aan de Nobelstraat en van de veilingen in de Residentie.
Schrijver: Duinkerken en Kees Stal - Rene W. Chr. Dessing, Ben
Titel: Verkocht! Tweehonderd jaar Venduehuis der Notarissen te 's-Gravenhage - Een geschiedenis van de Haagse notarissen, hun pand aan de Nobelstraat en van de veilingen in de Residentie.
ISBN: 9789491168260
Uitgever: De Nieuwe Haagsche, gebonden in kleurrijke omslag, 240 pag.
Bijzonderheid: 2012, 1e druk
Prijs: € 20,00
Meer info Een geschiedenis van de Haagse notarissen, hun pand aan de Nobelstraat en van de veilingen in de Residentie.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen