Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Haasnoot, Robert - De heugling - Een groep onheilspellende raven strijkt neer op de toren van de Grote Kerk in Zeewijk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haasnoot, Robert - De heugling - Een groep onheilspellende raven strijkt neer op de toren van de Grote Kerk in Zeewijk.
Schrijver: Haasnoot, Robert
Titel: De heugling - Een groep onheilspellende raven strijkt neer op de toren van de Grote Kerk in Zeewijk.
ISBN: 9789044505726
Uitgever: De Geus, gebonden met stofomslag en buikbandje, 223 pag. Als nieuw.
Bijzonderheid: 2005, 1e druk
Prijs: € 5,00
Meer info Robert Haasnoot (1961) werd bekend met zijn trilogie over het fictieve vissersdorpje Zeewijk, waarvoor hij in binnen- en buitenland positieve kritieken kreeg. Waanzee leverde hem de Prix des Ambassadeurs op, en De heugling stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs. De romans van Haasnoot zijn vertaald in het Duits en het Spaans
Boek bekijken

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen