Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Loo, Tessa de (pseudoniem Tineke Duyvene de Wit - Bussum , 15 oktober 1946) - Verraad me niet - Het leven lijkt kalm en vreedzaam te verlopen in het pittoreske dorp aan de rivier, totdat een groepje jongeren uit pure verveling een daad van ongekend geweld pleegt, met noodlottige gevolgen. Een jongen van dertien zag het.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Loo, Tessa de (pseudoniem Tineke Duyvene de Wit - Bussum , 15 oktober 1946) - Verraad me niet - Het leven lijkt kalm en vreedzaam te verlopen in het pittoreske dorp aan de rivier, totdat een groepje jongeren uit pure verveling een daad van ongekend geweld pleegt, met noodlottige gevolgen. Een jongen van dertien zag het.
Schrijver: Loo, Tessa de (pseudoniem Tineke Duyvene de Wit - Bussum , 15 oktober 1946)
Titel: Verraad me niet - Het leven lijkt kalm en vreedzaam te verlopen in het pittoreske dorp aan de rivier, totdat een groepje jongeren uit pure verveling een daad van ongekend geweld pleegt, met noodlottige gevolgen. Een jongen van dertien zag het.
ISBN: 9789029578721
Uitgever: Arbeiderspers, gebonden met stofomslag, 175 pag.
Bijzonderheid: 2011, 1e druk
Prijs: € 5,00
Meer info Het leven lijkt kalm en vreedzaam te verlopen in het pittoreske dorp aan de rivier, totdat een groepje jongeren uit pure verveling een daad van ongekend geweld pleegt, met noodlottige gevolgen. Een jongen van dertien, die toevallig getuige is, vlucht diep geschokt weg - zijn eigen broer is erbij betrokken. Diezelfde avond nog dwingt die hem over het voorval te zwijgen, onder het motto: broers verraden elkaar niet. In dit spannende en verontrustende verhaal wordt de lezer moeiteloos de gevoelswereld van een dertienjarige jongen ingetrokken, die tussen angst en verwondering ontdekt dat hij een geweten heeft.Tessa de Loo is de auteur van bestsellers als De meisjes van de suikerwerkfabriek en De tweeling, een roman die o.a. bekroond werd met de Publieksprijs, in meer dan twintig talen verscheen en waarvan de verfilming leidde tot een Oscarnominatie. De psychologische thriller Isabelle werd eveneens verfilmd. Haar vorige roman Harlekino is kort geleden in het Engels en het Portugees vertaald. Over twee verfilmde romans van Tessa de Loo:Isabelle:-Wat intrigeert in De Loo's roman is dat je na lezing van haar boek anders aankijkt tegen wat wij domweg mooie en lelijke mensen noemen. - Algemeen Dagblad De tweeling:-Tessa de Loo's ware prestatie is dat ze erin slaagt deze onverwerkte periode uit de geschiedenis persoonlijk te maken. - The Independentwww.arbeiderspers.nlwww.tessadeloo.nl
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.