Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Pauw (Tasmanië, 19 augustus 1973), Marion - Drift - Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van een leien dakje. Ze heeft moeite om te aarden en zit vast in een problematische relatie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pauw (Tasmanië, 19 augustus 1973), Marion - Drift - Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van een leien dakje. Ze heeft moeite om te aarden en zit vast in een problematische relatie.
Schrijver: Pauw (Tasmanië, 19 augustus 1973), Marion
Titel: Drift - Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van een leien dakje. Ze heeft moeite om te aarden en zit vast in een problematische relatie.
ISBN: 9789049802400
Uitgever: Dwarsligger 221, pb 362 pag. Rug goed.
Bijzonderheid: 2013, 20e druk (2006¹)
Prijs: € 5,00
Meer info 'Drift' is de spannende thriller van schrijfster Marion Pauw. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van een leien dakje. Ze heeft moeite om te aarden en zit vast in een problematische relatie. Een duikcursus biedt afleiding. Maar als blijkt dat haar instructeur meer afweet van de verdwijning van de Amerikaanse toerist Christine Bird, en hij zelfs enige tijd heeft vastgezeten vanwege vermeende betrokkenheid bij een moord, pakken donkere wolken zich boven haar samen.

Marion Pauw is bekend van de thrillers 'Daglicht', 'Zondaarskind', 'Jetset' en 'Hemelen', en haar roman 'De wilden'. De thrillerschrijfster schrijft het geschenkboekje voor de Maand van het Spannende Boek 2015. Haar boek 'Daglicht' is succesvol verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.