Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Wehringh, Koos van - Albert Hahn - Tekenen om te ontmaskeren - Biografie van de bekendste Nederlandse politieke tekenaar (met ca. 250 reprodukties)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wehringh, Koos van - Albert Hahn - Tekenen om te ontmaskeren - Biografie van de bekendste Nederlandse politieke tekenaar (met ca. 250 reprodukties)
Schrijver: Wehringh, Koos van
Titel: Albert Hahn - Tekenen om te ontmaskeren - Biografie van de bekendste Nederlandse politieke tekenaar (met ca. 250 reprodukties)
ISBN: 9789029557221
Uitgever: De Arbeiderpers Amsterdam 25x19 cm Illustr.. Bibliogr.. Register., vele tekeningen, gebonden in rood linnen met stofomslag, 251 pag.
Bijzonderheid: 1983, 3e druk (1969ยน)
Prijs: € 5,00
Meer info Biografie van de bekendste Nederlandse politieke tekenaar (met ca. 250 reprodukties)
Met voorwoord bij de tweede druk (1974).
Rug iets verkleurd.
Boek bekijken

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen