Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Postert.


 

Monique Dankers-van der Spek - Studieloopbaanontwikkeling / beroepsgeschikt, incl CD-rom

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Monique Dankers-van der Spek - Studieloopbaanontwikkeling / beroepsgeschikt, incl CD-rom
Schrijver: Monique Dankers-van der Spek
Titel: Studieloopbaanontwikkeling / beroepsgeschikt, incl CD-rom
ISBN: 9789043011570
Uitgever: Inkahootz, Amsterdam
Bijzonderheid: 2006, paperback, 252 blz, afm. boek: 17x24x1,5 cm, boek incl CD-rom. Boek is niet gebruikt, in nieuwstaat
Prijs: € 3,95
Meer info Dit boek is een informatie, praktisch, maar vooral ook inspirerend boek voor eerstejaarsstudenten die willen ontdekken of ze de juiste studie hebben gekozen. Het boek informeert en test studenten via assessments over het hoe, wat en waarom van studieloopbaanbegeleiding en - ontwikkeling. Hierdoor krijgt de student inzage in zijn persoonlijkheidskenmerken, motivatie en beroepsgeschiktheid. Daarnaast voorziet het boek in een groot aantal praktijkopdrachten, die de student helpen bij de ontwikkeling van zijn studieloopbaancompetenties. Via de bijbehorende cd-rom kan de student de invulformulieren printen om deze competenties en zijn sociaal-communicatieve vaardigheden te checken.

Prima staat, inclusief CD-rom.
Boek bekijken

Postert uit Posterholt

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling worden verstuurd.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.