Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Postert.


 

Stahlie, Maria - Scheerjongen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stahlie, Maria - Scheerjongen
Schrijver: Stahlie, Maria
Titel: Scheerjongen
ISBN: 9789044617221
Uitgever: Prometheus, Amsterdam
Bijzonderheid: 2011, 230 blz, afm. boek 12,5x20x2cm, paperback, boek is in prima staat, Alleen staat op de 1e binnenpagina een naam.
Prijs: € 3,25
Meer info Nog net geen vijftien jaar is Aldo Rossi als hij -; een onbevangen, bevoorrechte jongen uit Amsterdam -; in aanraking komt met de excessieve, taaie sferen die ooit het Naakte Zuiden van Italië kleurden.
De kennismaking met de schokkende én verkwikkende daadkracht van zijn overgrootvader boort pure heimwee aan bij Aldo, een dorst naar een tijd die hij nooit heeft gekend.
Een reiziger wil hij worden, op zoek naar het vuur en de wilde idealen van het Naakte Zuiden. Een groot doel, maar ga er maar aan staan als je om de haverklap wordt afgeleid door onbereikbare meisjes, basketbal, bokszakken en drumstellen... Ga er maar aan staan als je een beginneling bent in de traditie van het Naakte Zuiden, een prille leerling, een scheerjongen.
In Scheerjongen is Maria Stahlie dankzij haar toon en compositievermogen bij machte om de komische, vermakelijke kanten van een puberleven naadloos te verweven met de zuivere ernst die zo'n leven eveneens bestiert.
Het resultaat is een betoverend portret van een jongen die zijn eerste schreden zet op het pad naar furieuze zielenadel.
Boek bekijken

Postert uit Posterholt

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling worden verstuurd.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.