Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Postert.


 

Mayra Montero - Bolero in de nacht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mayra Montero - Bolero in de nacht
Schrijver: Mayra Montero
Titel: Bolero in de nacht
ISBN: 9789029078900
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheid: 2007, paperback, 271 blz, afm. boek 15 x21,5 x2,6cm, het boek is als nieuw
Prijs: € 3,75
Meer info Een boek dat knettert van geweld, geheimzinnigheid en een bijzonder excentrieke kijk op liefde.'
Op dezelfde dag waarop maffiabaas Umberto Anastasia in een kappersstoel in New York wordt vermoord, ontsnapt er uit de dierentuin van Havana een nijlpaard dat tijdens zijn vlucht wordt doodgeschoten. Een jonge Cubaanse journalist, Joaquín Porrata, vermoedt dat er een verband bestaat tussen de twee sterfgevallen. Zijn speurtocht leidt hem naar een dierentuin-verzorger, die belooft hem meer informatie te geven in ruil voor de kans om zijn idool, de filmster George Raft, te ontmoeten. Joaquín gaat akkoord, zonder te beseffen in welk bolwerk van moord, maffia en liefde hij zich daarmee begeeft

Bolero in de nacht is een op ware feiten gebaseerd verhaal over verlies van onschuld, over de geheimen van het mysterieuze Havana aan de vooravond van de revolutie. Het is een uiterst spannende roman vol fantastische karakters en extravagante misdaden.
Boek bekijken

Postert uit Posterholt

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling worden verstuurd.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.