Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Postert.


 

Busfield, Andrea - Ik ben Fawad, zoon van Kaboel. Een elfjarige jongen groeit op in de schaduw van de Taliban

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Busfield, Andrea - Ik ben Fawad, zoon van Kaboel. Een elfjarige jongen groeit op in de schaduw van de Taliban
Schrijver: Busfield, Andrea
Titel: Ik ben Fawad, zoon van Kaboel. Een elfjarige jongen groeit op in de schaduw van de Taliban
ISBN: 9789044325683
Uitgever:
Bijzonderheid: 2010, paperback, afm boek 14 x 21 x 2,4 cm, boek is in prima staat.
Prijs: € 3,95
Meer info De elfjarige Fawad heeft al veel ellende meegemaakt. Zijn vader en broer zijn vermoord, zijn zusje is ontvoerd. Fawad en zijn moeder Mariya zijn arm. Het leven op straat in Kaboel is gevaarlijk maar ook avontuurlijk. Mariya vindt werk als huishoudster voor de westerse journaliste Georgie en haar huisgenoten. Fawad vindt hen wel aardig maar ook een stelletje ongelovigen. Ze roken en drinken, slapen in hun blootje en kunnen niet koken of schoonmaken. Hij zal zijn moeder tegen deze rijke zondaars met hun witte gezichten moeten beschermen. Dan ontdekt Fawad dat Georgie verliefd is op de beruchte Afghaanse krijgsheer Haji Khan. Een tragedie kan niet uitblijven.
Boek bekijken

Postert uit Posterholt

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling worden verstuurd.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.