Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Jongstra, Atte - De tak van Salzburg. Autobiografie van een lezer.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jongstra, Atte - De tak van Salzburg. Autobiografie van een lezer.
Schrijver: Jongstra, Atte
Titel: De tak van Salzburg. Autobiografie van een lezer.
ISBN: 9789021468013
Uitgever: Amsterdam, Querido.
Bijzonderheid: 2002. Paperback. 445 pag., Nieuw
Prijs: € 2,50
€ 5,95
Meer info Jongstra las 17 jaar lang boeken die weinigen kennen. Na die tijd keek hij in de spiegel om te zien wie hij geworden was. Dit boek is om in te bladeren, te lezen, en te beseffen hoe rijk en onmetelijk de kennis van de wereld is.

Wetenswaardigheden over aalvisserij, sex als pony verkleed, kikkerziekten, het maken van regen, de solex, muziektenten, de geschiedenis van het hoofdkussen of de neus in de letterkunde: van niet alle kennis staat het algemeen belang onontkoombaar vast. Maar het amusementsgehalte kan ongekend hoog zijn. Daarbij, wie niet nieuwsgierig is, komt niet vooruit in de wereld. En onwetendheid is de bron van alle kwaad.Van kennis knap je op, je wordt een ander mens. Geleid door zijn grenzeloze nieuwsgierigheid en gestuurd door zijn intuïtie, las Atte Jongstra zeventien jaar lang boeken die weinigen kennen. Na die tijd keek hij in de spiegel om te zien wie hij geworden was. Resultaat is 'De tak van Salzburg. Autobiografie van een lezer'. 'De tak van Salzburg' is om in te bladeren, te lezen, en te beseffen hoe rijk en onmetelijk de kennis van de wereld is. Een leerzaam, virtuoos, uiterst besmettelijk boek.
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

VAN 18 MEI T/M 1 JUNI VERBLIJF IK ELDERS. ZAL WEL (VERTRAAGD) REAGEREN, MAAR KAN VANAF 3 JUNI PAS WEER VERZENDEN.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.