Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Hayes, Steven C., Victoria M. Follette & Marsha M. Linehan - Mindfulness en acceptatie. De derde generatie gedragstherapie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hayes, Steven C., Victoria M. Follette & Marsha M. Linehan - Mindfulness en acceptatie. De derde generatie gedragstherapie.
Schrijver: Hayes, Steven C., Victoria M. Follette & Marsha M. Linehan
Titel: Mindfulness en acceptatie. De derde generatie gedragstherapie.
ISBN: 9789026517594
Uitgever: Pearson Assessment and Information
Bijzonderheid: 2006, paperback, 360 pag., Nieuw, alleen rug iets verkleurd.
Prijs: € 38,25
€ 4,25
Meer info In Mindfulness en acceptatie wordt een aantal nieuwe gedragstherapieën beschreven. Zij zijn de laatste tien jaar ontwikkeld en bevatten vernieuwende thema's als mindfulness, aanvaarding, waarden, spiritualiteit, omgaan met relaties, het hier en nu en emotionele verdieping. Deze nieuwe therapieën worden gekenmerkt door effectieve werkwijzen die zich uitstekend lenen voor de behandeling van mensen met moeilijke en complexe problemen. De belangstelling voor deze nieuwe methode neemt sterk toe, zowel bij therapeuten als bij onderzoekers. De auteurs zijn pioniers op dit gebied een geven een grondige beschrijving van het wat, het hoe en het waarom van hun eigen benadering. Het boek vormt dan ook het eerste volledige overzicht van een stroming in de hedendaagse psychotherapie die meer en meer invloed krijgt. De in dit boek gepresenteerde interventies hebben hun oorsprong in verschillende richtingen van de gedragstherapeutische en cognitieve tradities en zijn van uitlopende aard. Wat alle auteurs echter gemeen hebben is dat zij zich toeleggen op het integreren van indirecte en experiëntiële veranderingstrategieën met de meer traditionele en gevestigde technieken. Er worden tevens nieuwe inzichten en behandelwijzen voor bepaalde problemen beschreven, zoals trauma, angst, depressie, eetstoornissen, drugsmisbruik en relatieproblemen.
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

VAN 18 MEI T/M 1 JUNI VERBLIJF IK ELDERS. ZAL WEL (VERTRAAGD) REAGEREN, MAAR KAN VANAF 3 JUNI PAS WEER VERZENDEN.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.