Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Ferguson, Kitty. - De dobbelstenen van God. Gelovige Wetenschap of Wetenschappelijk Geloof?

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ferguson, Kitty. - De dobbelstenen van God. Gelovige Wetenschap of Wetenschappelijk Geloof?
Schrijver: Ferguson, Kitty.
Titel: De dobbelstenen van God. Gelovige Wetenschap of Wetenschappelijk Geloof?
ISBN: 9789055010592
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheid: Den Haag, 1997. Paperback, 319 pp. Goed, recht en zo goed als schoon(enkele markeringen), gebruikssporen aan omslag.
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info In De dobbelstenen van God laat Kitty Ferguson zien hoe wetenschap en religie eeuwenlang op gespannen voet met elkaar hebben gestaan, hoe ze steeds dichter bij elkaar zijn gekomen en waar ze elkaar inmiddels lijken te raken. Op begrijpelijke toon zet ze daarbij niet alleen de theorieën van Charles Darwin, Albert Einstein, Niels Bohr of Stephen Hawking uiteen, maar maakt ze bijvoorbeeld ook gebruik van de muziek van Wagner, de kubistische schilderkunst, de bijbel en de koran, en Monty Python. Kortom: onmisbare lectuur voor wie wil weten wet hij kan weten.
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.