Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Kicken, Patrick, Smit, Paul - Praten over bewustzijn. Het leven is een grote grap want jij en ik bestaan niet.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kicken, Patrick, Smit, Paul - Praten over bewustzijn. Het leven is een grote grap want jij en ik bestaan niet.
Schrijver: Kicken, Patrick, Smit, Paul
Titel: Praten over bewustzijn. Het leven is een grote grap want jij en ik bestaan niet.
ISBN: 9789077228494
Uitgever: Samsara
Bijzonderheid: 2010, Gebonden, 299 pp., zgan
Prijs: € 12,50
€ 4,25
Meer info Stel je toch eens voor dat alles gewoon gebeurt! Dat alles simpelweg plaatsvindt zonder dat jij je er druk over hoeft te maken! Heerlijk toch? Stel je eens voor dat alles wat je doet, hoe je je gedraagt en welke keuzes je maakt, ook allemaal vanzelf gebeurt. En dat er dus ook geen andere mogelijkheid is dan precies datgene te doen en te zijn wat je bent.

Stel je toch eens voor dat je perfect bent zoals je bent, dat je nog nooit iets fout hebt gedaan en dat schuldgevoelens en angsten voor de toekomst zijn verdwenen! Heerlijk toch?

Het klinkt wellicht utopisch, maar het is de non-dualistische zienswijze van onder anderen Albert Einstein. Over non-dualiteit zijn al veel zeer heldere boeken geschreven waarin deze filosofie uitgebreid uiteen wordt gezet. Dit boek draait niet zozeer om de theoretische uiteenzetting van non-dualiteit, maar is meer gericht op de veranderingen die ontstaan wanneer het leven gezien wordt vanuit deze non-dualistische visie.

In Praten over bewustzijn voeren Patrick Kicken en Paul Smit openhartige dialogen over de veranderingen in je dagelijkse leven die ontstaan door deze non-dualistische zienswijze. Als het leven een groot spel is waarin wij als schijnbaar ‘afgescheiden individuen’ slechts een rol spelen, hoe ga je dan om met relaties, verwachtingen, tegenslag, emoties, monogamie, liefde, seks, de dood, ego, geld, stress en schuldgevoelens?
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.