Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Dove, Pragito - Verlichting tussen de bedrijven door. Eenvoudige meditaties voor thuis en op het werk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dove, Pragito - Verlichting tussen de bedrijven door. Eenvoudige meditaties voor thuis en op het werk
Schrijver: Dove, Pragito
Titel: Verlichting tussen de bedrijven door. Eenvoudige meditaties voor thuis en op het werk
ISBN: 9789069635743
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheid: 2002, paperback, 216 pp., goed
Prijs: € 1,00
€ 3,85
Meer info In onze hectische maatschappij grijpen steeds meer mensen naar het middel van de meditatie om even tot rust kunnen komen. Maar welke methode is hiervoor het meest geëigend? Pragito Dove, die al meer dan twintig jaar trainingen in stressmanagement geeft, biedt de helpende hand. Haar praktijkervaringen vormen de basis voor Verlichting tussen de bedrijven door. Puttend uit zowel oosterse als westerse tradities geeft zij meditatieoefeningen die, ontdaan als zij zijn van alle poespas, de drukbezette man/vrouw direct kan toepassen. Op speelse wijze combineert Dove spirituele wijsheid met praktische tips en oefeningen. Zij ontvouwt in haar boek een waaier van meditatietechnieken die overal (thuis, op het werk en onderweg) en in een kort tijdsbestek (bijvoorbeeld een lunchpauze) beoefend kunnen worden. Haar boek is een veelzijdig en effectief hulpmiddel voor iedere zoekende naar de zee van rust die verborgen is in hem- of haarzelf. * meditatie = methode om tot rust te komen * meditatie = minder moeilijk dan men denkt * meditatie = mini-vakantie voor elke dag
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.