Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel PSWELOVEYOU.


 

Romunde, Ir. R. van - Materie en straling in ruimte en tijd. Band 1. Een bijdrage tot de fundering van een natuurkunde op fenomenologische grondslag.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Romunde, Ir. R. van - Materie en straling in ruimte en tijd. Band 1. Een bijdrage tot de fundering van een natuurkunde op fenomenologische grondslag.
Schrijver: Romunde, Ir. R. van
Titel: Materie en straling in ruimte en tijd. Band 1. Een bijdrage tot de fundering van een natuurkunde op fenomenologische grondslag.
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Vrij Geestesleven
Bijzonderheid: Zeist, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1981. Buitenkant met gebruikssporen.Soft cover. Good. l 192 p. De auteur stelde zich al vroeg in zijn loopbaan vragen over het wezen van de materie. Dit werk is een goed voorbeeld van onderzoek volgens de onder...
Prijs: € 14,00
Meer info Materie en straling in ruimte en tijd. Band 1. Een bijdrage tot de fundering van een natuurkunde op fenomenologische grondslag. Zeist, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1981. Buitenkant met gebruikssporen.Soft cover. Good. l 192 p. De auteur stelde zich al vroeg in zijn loopbaan vragen over het wezen van de materie. Dit werk is een goed voorbeeld van onderzoek volgens de onderzoeksmethode als door Goethe beschreven. Dit is deel 1 van 2 delen. Netjes geplastificeerd bibliotheekexemplaar.
Boek bekijken

PSWELOVEYOU uit Werkendam

zakelijk

Logo PSWELOVEYOU

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.