Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel PSWELOVEYOU.


 

Köhler, H. - Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Köhler, H. - Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging.
Schrijver: Köhler, H.
Titel: Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging.
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Vrij Geestesleven
Bijzonderheid: Utrecht, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1997. Soft cover. Good. l 189 pp. Een bemoedigend boek voor ouders en andere opvoeders die kinderen in hun moeilijke fasen willen begrijpen en helpen.Zorgenkinderen maken het niet alleen volwassenen moeilijk,...
Prijs: € 10,00
Meer info Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging. Utrecht, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1997. Soft cover. Good. l 189 pp. Een bemoedigend boek voor ouders en andere opvoeders die kinderen in hun moeilijke fasen willen begrijpen en helpen.Zorgenkinderen maken het niet alleen volwassenen moeilijk, ze hebben het ook zelf moeilijk. Dat te zien is belangrijk. Köhler stelt dat er naast grenzen stellen, ruimte geven, veiligheid bieden, andere elementaire dingen zijn waaraan gewerkt kan worden. Een daarvan is de wijsheid en kracht die niet altijd zichtbaar in kind en volwassene aanwezig is. En daarnaast zijn het de zintuigen, met name tast-, levens-, bewegings- en evenwichtszin. Wat gebeurt er als de bewegingszin van een kind niet of zwak ontwikkeld is? Hoe voelt zo'n kind zich? Door hierop in te gaan, heeft Köhler een interessant boek geschreven, waarin niet alleen respect en eenheid van kind naar volwassene belangrijk zijn, maar ook de eerbied die de volwassene heeft voor het kind en de krachten om 't kind heen. Köhler (1951) is kinderpsycholoog en verbonden aan het Janusz-Korczak Instituut in Stuttgart, dat een praktijkgerichte psychologische menskunde bedrijft. Köhler werkt vanuit een antroposofisch mensbeeld Henning Köhler is kinderpsycholoog en opvoedingsconsulent aan het Janusz-Korzcak-Instituut bij Stuttgart.
Boek bekijken

PSWELOVEYOU uit Werkendam

zakelijk

Logo PSWELOVEYOU

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.