Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel PSWELOVEYOU.


 

Nederlandsche Bank N.V., - Uitnodiging voor een diner d.d. 4 April 1964 ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Nederlandsche Bank N.V.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nederlandsche Bank N.V., - Uitnodiging voor een diner d.d. 4 April 1964 ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Nederlandsche Bank N.V.
Schrijver: Nederlandsche Bank N.V.,
Titel: Uitnodiging voor een diner d.d. 4 April 1964 ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Nederlandsche Bank N.V.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Menu als pop-up vorm gegeven. Programma-overzicht met als gastvrouw Hannie Lips. Tevens een blik op het nieuw te openen gebouw aan het Frederiksplein. Met cartoons van J. van Looyen-Rijswijk. l Nederlandsche Bank N.V. Amsgterdam 1964. Brochure. Ze...
Prijs: € 35,00
Meer info Uitnodiging voor een diner d.d. 4 April 1964 ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Nederlandsche Bank N.V. Menu als pop-up vorm gegeven. Programma-overzicht met als gastvrouw Hannie Lips. Tevens een blik op het nieuw te openen gebouw aan het Frederiksplein. Met cartoons van J. van Looyen-Rijswijk. l Nederlandsche Bank N.V. Amsgterdam 1964. Brochure. Zeer goede staat.
Boek bekijken

PSWELOVEYOU uit Werkendam

zakelijk

Logo PSWELOVEYOU

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.