Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Queeste.


 

Lehmann, John - Virginia Woolf

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lehmann, John
Titel: Virginia Woolf
ISBN: 9789022840801
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheid: 1980, Gebonden met stofomslag, 156p
Prijs: € 5,00
Meer info Iets beschadigde kaft, verder in goede staat.

Virginia Woolf, de Engelse schrijfster die in 1941 overleed, is sinds enige jaren bekend als een van de meest briljante persoonlijkheden in de kunstenaarswereld van deze eeuw.
Zij was met haar groep vrienden - de Bloomsbury Group - het middelpunt van de 'Roaring twenties' en shockeerde de wereld met haar onafhankelijk optreden. Gedurende haar huwelijk met Leonard Woolf schreef zij 15 romans, waaronder het wereldberoemde To the lighthouse en The waves. Daarnaast een groot aantal essays, kritieken en verhalen, en een gigantisch dagboek.
Zij is tevens de auteur van Aroom of ones own, het essay dat als 'heilige tekst' mag gelden voor de feministische vrouwen beweging - een intelligente, overtuigende en geestige uiteenzetting van de feministische zienswijze.
John Lehman, dichter, criticus en biograaf, is de voortreffelijke schrijver van deze monografie - een man die Virginia's wereld door en door kent.
De complete werken van Virginia Woolf worden in het Nederlands vertaald. Deze De Haan Monografie is daarop een onmisbare aanvulling.
info van de uitgever
Boek bekijken

Queeste uit Assen

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.