Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Quirinus.


 

Struis, M. van der - Het oranje kookboek / the slow cook

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Struis, M. van der - Het oranje kookboek / the slow cook
Schrijver: Struis, M. van der
Titel: Het oranje kookboek / the slow cook
ISBN: 9789045302348
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheid: 138pp Conditie: als nieuw
Prijs: € 12,50
Meer info We leven vandaag de dag in een jachtige maatschappij. Dat heeft grote invloed op ons dagelijks leven - en zelfs op het voedsel dat we eten. Maar gelukkig zijn er in Nederland genoeg mensen die niet alleen van lekker eten en drinken houden, maar ook de herkomst van het voedsel belangrijk vinden. Auteur Michael van der Struis is zo'n idealistische kok en met Het oranje kookboek bewijst hij dat er ook in ons dagelijks leven nog veel te genieten valt.

Het oranje kookboek is van puur Nederlandse makelij. De in Het oranje kookboek gebruikte ingrediƫnten zijn bijna uitsluitend van vaderlandse bodem, met daarbij de nadruk op smaakvolle biologische producten. De gerechten blinken uit door een eenvoudige bereidingswijze en er wordt veel aandacht geschonken aan de opmaak van de borden: ook eters genieten meer als het eten mooi wordt gepresenteerd.

Michael van der Struis is chef-kok van Hotel New York in Rotterdam. Het oranje kookboek is echter geen weergave van zijn werkzaamheden daar, maar veeleer een weerslag van zijn culinaire interesses buiten zijn werk om.
Boek bekijken

Quirinus uit Den Haag

particulier
Bestellingen worden dezelfde dag bevestigd. Kijk ook in de SPAM, mails worden daar weleens bezorgd.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.