Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Quirinus.


 

Stuffend, Hein - De goeroe

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stuffend, Hein - De goeroe
Schrijver: Stuffend, Hein
Titel: De goeroe
ISBN: 9789025960735
Uitgever: Ten Have 2010, paperback
Bijzonderheid: Conditie als nieuw: schone witte bladzijden naamsticker op voorblad
Prijs: € 10,00
Meer info Dit is het verhaal van een ogenschijnlijk doorsnee-man met een doorsnee-leven die uitgroeit tot een goeroe. De lezer wordt meegenomen op zijn pad en krijgt inzicht in zijn groei.

Uiteindelijk raakt de man inmiddels tot goeroe uitgegroeid gevangen in een web van roddels, intriges en misverstanden. Toch blijft hij tot het eind trouw aan zichzelf. Op het moment dat hij alles verliest, bereikt hij het hoogste inzicht. Het verhaal speelt zich af in Nederland en Vlaanderen tussen 1945 en 2009.

Deze spirituele roman bevat wijsheid van verschillende oosterse en westerse tradities, met name uit het zenboeddhisme, en staat vol toespelingen op bijbelse verhalen. Het verhaal kent onverwachte wendingen en amoureuze avonturen; mysteries worden gaandeweg ontraadseld.

Hein Stufkens (1947) is filosoof, leraar en auteur. Hij laat zich inspireren door de geest van Franciscus: een geest van eenvoud, vrede en vreugde, van verbondenheid, liefde en mededogen. Een geest ook van openheid voor andere tradities in Oost en West die soortgelijke waarden bevorderen en uitdragen. Stufkens woont en werkt in het door hem gestichte bezinningscentrum La Cordelle in Cadzand.
Boek bekijken

Quirinus uit Den Haag

particulier
Bestellingen worden dezelfde dag bevestigd. Kijk ook in de SPAM, mails worden daar weleens bezorgd.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.