Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Rafael.


 

P.A. van der Vlies - 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: P.A. van der Vlies - 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren
Schrijver: P.A. van der Vlies
Titel: 20 Jaar calamiteiten in de Zeeuwse wateren
ISBN:
Uitgever: De Vries Communicatie Centrum
Bijzonderheid: Hardcover
Prijs: € 10,00
€ 3,85
Meer info Door P.A. van der Vlies, hoofd-projectleider wrakopruiming Westerschelde/ calamiteitencoördinator [periode 1983-2003].

Speciale uitgave ter gelegenheid van het afscheid van P.A. van der Vlies, oud hoofd-projectleider wrakopruiming van Rijkswaterstaat, directie Zeeland.

In 1965 is Piet van der Vlies, geboren op 31 december 1938 te Rotterdam, gestart bij de Provinciale Stoombootdiensten in Zeeland als assistent-agent te Kats en Perkpolder. Daarna naar Rijkswaterstaat Meetdienst te Zierikzee als waarnemer ‘B’. Overgeplaatst naar de Deltadienst te Burghsluis, betrokken bij de nautische begeleiding van het hefschip ‘Ostrea’ dat de pijlers zal gaan plaatsen ten behoeve van de stormvloedkering Oosterschelde. Sinds 1983 aangesteld bij de directie Zeeland bij de afhandeling van calamiteiten als calamiteiten-coördinator. Sinds 1995 als hoofd-projectleider wrakopruiming Westerschelde van Rijkswaterstaat betrokken bij de verdieping van de Westerschelde voor het bergen van circa 60 obstakels.

Op woensdag 9 maart 1983 de eerste klus, de stranding van de Breskens 15 ‘De Hoop’ op de zeedijk bij Westkapelle. Op woensdag 13 augustus 2003 mijn 161e en laatste klus, de stranding na aanvaring van de autoschepen ‘Grande Nigeria’ en ‘Nada V’ nabij Bath.
Boek bekijken

Rafael

particulier

Rafael uit Krimpen aan den IJssel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.