Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel regioboeken.


 

Wagner, B.G. - De geschiedenis van de modeltrein

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wagner, B.G. - De geschiedenis van de modeltrein
Schrijver: Wagner, B.G.
Titel: De geschiedenis van de modeltrein
ISBN: 9789044706703
Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas
Bijzonderheid: 2003, 128pp in mooie staat met stofomslag
Prijs: € 50,00
Meer info In dit unieke boek vertelt verzamelaar en modeltreinkenner Botho G. Wagner u over de geschiedenis en ontwikkeling van de modeltreinen.
1891, het jaar waarin Märklin voor het eerst een opwindtrein met een railsysteem presenteert op een beurs in Leipzig, wordt algemeen beschouwd als het geboortejaar van de modelspoorbaan. Wat volgt op dit prille 'blikken' begin is een boeiende ontwikkeling van modeltreinen en spoorbanen tot de natuurgetrouwe en digitaal gestuurde miniatuurtreinen en maquettes van vandaag. In dit unieke boek vertelt verzamelaar en modeltreinkenner Botho G. Wagner u over de geschiedenis en ontwikkeling van de modeltreinen: de eerste stappen van Märklin en Bing & Co, de introductie van de goedkopere, kleinere HO-sporen in de jaren 1930, de overgang van stoom naar elektriciteit en de weg naar de digitale tafelbanen. U komt alles te weten over de grote en minder bekende fabrikanten en over de verschillende spoorbreedten die in het verleden werden uitgeprobeerd. En uiteraard komen zowel de bekendste treinmodellen als zeldzame exemplaren uit privéverzamelingen uitgebreid aan bod. Daarnaast wordt in het tweede deel van dit boek een gedetailleerd chronologisch overzicht gegeven van de nieuwtjes en trends op de befaamde speelgoedbeurs van Neurenberg sinds 1949.
Boek bekijken

regioboeken uit Woudenberg

particulier

Logo regioboeken

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Het boek wordt één week voor u gereserveerd. Als Regioboeken een week na de bestelling nog geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling als afgezegd beschouwd.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.