Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel regioboeken.


 

Hoving, A. - Het Statenjacht Utrecht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoving, A. - Het Statenjacht Utrecht
Schrijver: Hoving, A.
Titel: Het Statenjacht Utrecht
ISBN: 9789051943290
Uitgever: Wijnen, Uitgeverij Van
Bijzonderheid: 2008, 176pp, paperback mooie staat
Prijs: € 10,00
Meer info In de jaren negentig ontstond in de Rotaryclub Utrecht het plan een Statenjacht te gaan bouwen. Het doel was mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werkervaring en uiteindelijk aan een baan te helpen. De keuze voor het Statenjacht was snel gemaakt en gaande de voorbereidingen groeide het enthousiasme voor dit type schip alleen maar.
Veel specialisten werden aangetrokken, waardoor zowel in de aanloopperiode als tijdens en zelfs nog na de bouw nieuwe of lang verloren gegane inzichten opdoken, zowel met betrekking tot de geschiedenis van het type als wat betreft het bouwproces en het uiteindelijke gebruik van het schip.
Dit boek doet daarvan verslag. Veel van de auteurs, die allen vanuit hun specifieke discipline hun licht over het project laten schijnen, hebben tijdens de bouw daadwerkelijk hun steentje aan het schip bijgedragen.
Boek bekijken

regioboeken uit Woudenberg

particulier

Logo regioboeken

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Het boek wordt één week voor u gereserveerd. Als Regioboeken een week na de bestelling nog geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling als afgezegd beschouwd.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.