Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel regioboeken.


 

Bloemhof, J.L. - Amersfoort '40 - '45

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bloemhof, J.L. - Amersfoort '40 - '45
Schrijver: Bloemhof, J.L.
Titel: Amersfoort '40 - '45
ISBN:
Uitgever: Bekking Amersfoort
Bijzonderheid: 2005, tweede druk 184 blz. nieuwstaat
Prijs: € 17,50
Meer info In 1990 verscheen het boek Amersfoort '40 - '45 deel I van J.L. Bloemhof, dat in woord en beeld een verslag bevatte van Amersfoort en de Amersfoorters tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is het verhaal over oorlogshandelingen, evacuatie, collaboratie, verzet, het Kamp Amersfoort, maar ook over het leven van alledag.

De auteur werd overstelpt met reacties in de vorm van brieven, telefoontjes en uitnodigingen voor gesprekken. Hij kreeg belangrijk aanvullend materiaal en nieuwe gegevens. Dit alles leidde tot de publicatie Amersfoort '40 - '45, deel II, dat in 1995 verscheen.

We zijn nu weer tien jaar verder en inmiddels zijn meerdere boeken verschenen waarin de geschiedenis van Amersfoort en zijn bewoners tijdens de bezettingsjaren een rol speelt. De grote vraag naar de uitverkochte twee delen van Amersfoort ?40 - '45, tezamen met nieuwe gegevens, heeft ons doen besluiten een compleet vernieuwde uitgave te maken, waarin beide delen zijn samengevoegd, bewerkt en aangevuld door Joost van der Spek.
Boek bekijken

regioboeken uit Woudenberg

particulier

Logo regioboeken

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Het boek wordt één week voor u gereserveerd. Als Regioboeken een week na de bestelling nog geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling als afgezegd beschouwd.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.