Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Reis-boek.nl.


 

Recepten van de koks van het Bon Ton Restaurant, Kuala Lumpur en Jonkers Restaurant, Malakka. Gerechten gefotografeerd door Luca Invernizzi Tettoni. Met een inleiding van Wendy Hutton. - Maleisië – Oorspronkelijke recepten uit de smeltkroes van Azië –

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Recepten van de koks van het Bon Ton Restaurant, Kuala Lumpur en Jonkers Restaurant, Malakka. Gerechten gefotografeerd door Luca Invernizzi Tettoni. Met een inleiding van Wendy Hutton. - Maleisië – Oorspronkelijke recepten uit de smeltkroes van Azië –
Schrijver: Recepten van de koks van het Bon Ton Restaurant, Kuala Lumpur en Jonkers Restaurant, Malakka. Gerechten gefotografeerd door Luca Invernizzi Tettoni. Met een inleiding van Wendy Hutton.
Titel: Maleisië – Oorspronkelijke recepten uit de smeltkroes van Azië –
ISBN: 9789625931203
Uitgever: Periplus Editions, Culinaire Reisbibliotheek Uitgave 1997
Bijzonderheid: 20x22cm, paperback, 120 blz, in goede staat
Prijs: € 9,95
Gratis
Meer info “De Maleisische keuken staat bekend om haar opmerkelijke diversiteit en boeiende en gevarieerde lokale keukens. Ondanks de sterke traditie binnen de vele bevolkingsgroepen wordt de kookkunst in Maleisië gekenmerkt door de uitwisseling en aanpassing van ingrediënten, kooktechnieken en variaties in smaak. Maleisië geeft uitgebreide achtergrondinformatie over de culturele en etnische invloeden die hebben geleid tot spannende en exotische gerechten als Sago met Meloen, Indiase Schaapscurry, Krab met Zwarte Peper, Bananensalade met Garnalen en Duivelscurry.

De prachtige foto’s en gedetailleerde informatie over de ingrediënten en kookwijzen vormen de ideale introductie tot de keuken van de Smeltkroes van Azië.”
Boek bekijken

Reis-boek.nl uit Deventer

zakelijk

Logo Reis-boek.nl

GEEN REACTIE ONTVANGEN? KIJK AUB BIJ SPAM
Verzending binnen Nederland is gratis, buitenland: vraag prijsopgave.
Brievenbuspakjes verzenden we met Postnl Track&Trace naar huisadres, pakketpost naar DHL Servicepunt.
Na bestelling ontvangt u een betaalverzoek. Na ontvangst van het bedrag verzenden we uw bestelling binnen 2 werkdagen. We verpakken duurzaam en degelijk en hergebruiken schoon verpakkingsmateriaal.
met hartelijke groet en veel leeslust, Anne Janmaat / website: www.Reis-boek.nl
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.