Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Rietje.


 

Baker, Larry - De Flamingo

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baker, Larry - De Flamingo
Schrijver: Baker, Larry
Titel: De Flamingo
ISBN: 9789024521241
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheid: paperback in goede staat
Prijs: € 4,20
€ 6,50
Meer info Een grootse, ontroerende, hilarische roman over liefdes, vetes en vuurwerk en over een uitzonderlijke familie die de grootste drive-in bioscoop ter wereld bewoont. DE FLAMINGO geeft een memorabel portret van de tijd vóór Amerika haar onschuld verloor.

Patriarch Hubert Lee heeft een ego dat de omvang van zijn Flamingo drive-in overtreft. Hij is flamboyant, warm en dynamisch, maar kan ook kleinzielig zijn als zijn grandioze visioenen gedwarsboomd worden.

Begrafenisondernemer Turner West droomt van een begraafplaats achter zijn bedrijf. Op land van Hubert Lee, die dat nooit en te nimmer zal verkopen. Huberts malicieuze koppigheid wakkert de al bestaande rivaliteit tussen de buren aan.

De zestienjarige Abe Lee dol op zijn familie en een kiene observator is de perfecte verteller van dit verhaal. Helemaal als hij hevig verliefd wordt op Grace West, Tuners enige dochter, en hij plotseling in het middelpunt van de belangstelling staat.

Tenminste, als de aandacht niet wordt afgeleid door de uitbarstingen van de twistende vaders, de streken van twee verleidelijke Flamingo-werkneemsters, de alarmerende snelheid waarmee Abes zus uitgroeit tot een verbluffend mooie, eigenzinnige vrouw, of de vuurwerkshow die de Flamingo onuitwisbaar in het plaatselijke geheugen zal griffen.
Boek bekijken

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.