Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Rietje.


 

Perry, C. - PORTRET VAN EEN VERLOREN JONGEMAN

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Perry, C. - PORTRET VAN EEN VERLOREN JONGEMAN
Schrijver: Perry, C.
Titel: PORTRET VAN EEN VERLOREN JONGEMAN
ISBN: 9789025497569
Uitgever: Poema Pocket
Bijzonderheid: pocket in goede staat
Prijs: € 5,35
€ 6,50
Meer info Charles Perry (1924-1969) werd geboren in Savannah, Georgia. Hij schreef enkele toneelstukken en werkte aan een autobiografisch boek getiteld I Wake Up Screaming, over de moord op zijn elfjarige zoontje. Het manuscript is helaas verloren gegaan. Het tweede deel in de Payback-serie is een waar meesterwerk. Het is het enige boek dat de uiterste talentvolle, op vijfenveertigjarige leeftijd overleden Charles Perry heeft gepubliceerd.

Portret van een verloren jongeman is het aangrijpende verhaal van Harold Odum, een nog bij zijn alomtegenwoordige en allesverstikkende moeder inwonende jongeman die verstrikt raakt in de netten van de onderwereld van Brooklyn. Terwijl hij opklimt in de hoogste kringen van de gangsterwereld en zijn jeugd vriendjes achter zich laat, raakt hij steeds meer bezeten door macht en geweld, en wordt zijn ziet verscheurd door paranoia. Heen en weer geslingerd tussen misdaad en oedipale passie raakt de 'verloren' Harold ieder besef van realiteit kwijt en gaat uiteindelijk ten onder aan zijn schizoïde gedrag.

Toen Portret van een verloren jongeman in 1962 verscheen was het zijn tijd ver vooruit. De roman sloeg door zijn controversiële aspecten - waaronder de keuze voor een bijna geheel blanke cast in als een bom. Believe the hype: vijfendertig jaar na dato heeft deze verbijsterende roman niets aan kracht ingeboet.
Boek bekijken

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.