Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Rietje.


 

Tannen - Je begrypt me gewoon niet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tannen - Je begrypt me gewoon niet
Schrijver: Tannen
Titel: Je begrypt me gewoon niet
ISBN: 9789053330500
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheid: paperback in goede staat
Prijs: € 4,00
€ 6,50
Meer info Pogingen tot een goed gesprek tussen mannen en vrouwen stranden dikwijls op hun verschillende spreekstijl. In Je begrijpt me gewoon niet verklaart Deborah Tannen de schijnbaar onverklaarbare misverstanden waardoor onze onderlinge verhoudingen worden geplaagd.

Commentaar:
De Amerikaanse hoogleraar in de linguistiek schrijft over de verschillen in spreekstijl tussen vrouwen en mannen. Ze zoekt de oorzaken van misverstanden in communicatie tussen de beide seksen. Die hebben verschillende uitgangspunten, waardoor ze gemakkelijk langs elkaar heen praten. Vrouwen zoeken in een gesprek naar het gemeenschappelijke: zij beleven de wereld als een netwerk, als een verbonden zijn met anderen. Voor mannen daarentegen is de wereld een hierarchische maatschappelijke orde, waarin zij een bepaalde plaats innemen. Voor hen is het samenzijn dus telkens een 'gevecht' om status en positie: zo vechten zij ook voor hun onafhankelijkheid. Door deze analyse hoopt Tannen te bewerkstelligen dat ondanks deze verschillende uitgangspunten en de daarmee gepaard gaande verschillende spreekstijl vrouwen en mannen elkaar beter gaan begrijpen. Zij geeft zo een geheel nieuwe invalshoek om de verschillen tussen de seksen bespreekbaar te maken.
Boek bekijken

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.