Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Rob Kok.


 

Meij,W.E.L. - Handboek voor de koude keuken. Aanwijzingen voor bewerking en verwerking van vlees, vis, wild en gevogelte, voorgerechten, pasteinen en alles wat verder in de koude keuken voorkomt.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Meij,W.E.L.
Titel: Handboek voor de koude keuken. Aanwijzingen voor bewerking en verwerking van vlees, vis, wild en gevogelte, voorgerechten, pasteinen en alles wat verder in de koude keuken voorkomt.
ISBN:
Uitgever: Deventer, A
Bijzonderheid: E.Kluwer, 1957. XXIV,380 blz. Met 52 platen (ged.in kleur) & afb. in de tekst. Gebonden.
Prijs: € 12,50
Boek bekijken

Rob Kok uit Loosdrecht

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.