Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Roelus.


 

Polak, N.J. - Insolventierecht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Polak, N.J. - Insolventierecht
Schrijver: Polak, N.J.
Titel: Insolventierecht
ISBN: 9789013085815
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Bijzonderheid: 2011, 470pp, Paperback / softback; goede staat
Prijs: € 9,50
Meer info De naam is gewijzigd in 'Insolventierecht' om tot uitdrukking te brengen dat dit ruimere rechtsgebied wordt behandeld.
De opzet van het boek is gehandhaafd. Het insolventierecht wordt toegelicht aan de hand van de Faillissementswet, aanverwante wet- en regelgeving, en de belangrijkste jurisprudentie, vooral van de Hoge Raad. Verder zijn, in het bijzonder bij het materiƫle recht, uitspraken opgenomen uit lagere jurisprudentie, die het recht nader invullen, het abstracte begrippenkader verhelderen of mooie praktijkvoorbeelden opleveren.

Alle belangrijke leerstukken van faillissement, surseance van betaling en schuldsanering natuurlijke personen komen aan de orde. Vele paragrafen zijn toegevoegd, uitgebreid of herschreven, onder meer over de insolventieprocedures, pensioenen, de levering van toekomstige goederen, de Peeters/Gatzen vordering, bestuurdersaansprakelijkheid, de fiscus, de informatieplicht van de curator, en de noodregeling en het faillissement van banken en verzekeraars.
Boek bekijken

Roelus uit Dordrecht

particulier

Logo Roelus

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.