Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

94 / 95 - Mededelingenblad Ned. ver. Vrienden Ceramiek nº 94/95 / E.J. van Straaten: - Dubbelgebakken: Aardewerknijverheid in Nederland 1876-1940.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: 94 / 95 - Mededelingenblad Ned. ver. Vrienden Ceramiek nº 94/95 / E.J. van Straaten: - Dubbelgebakken: Aardewerknijverheid in Nederland 1876-1940.
Schrijver: 94 / 95 - Mededelingenblad Ned. ver. Vrienden Ceramiek nº 94/95 / E.J. van Straaten:
Titel: Dubbelgebakken: Aardewerknijverheid in Nederland 1876-1940.
ISBN:
Uitgever: Dienst Verspreide Collecties
Bijzonderheid: Den Haag 1979, 166 pp. Dutch text, English summary, numerous ills., paperback.
Prijs: € 68,00
Meer info Tevens catalogus bij de tentoonstelling Dubbelgebakken. Essay door E.J. van Straaten over aardewerknijverheid in Nederland in de periode 1876–1940. Met een lijst van aardewerkfabrieken, lijst van kunstenaars, ontwerpers, pottenbakkers. Catalogus van de tentoonstelling. Rijk geïllustreerd, ook vele merken afgebeeld.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.