Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Hofstede, A.C.H.: - Nederlandse meubelen tussen Barok en Biedermeier 1700-1830.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hofstede, A.C.H.: - Nederlandse meubelen tussen Barok en Biedermeier 1700-1830.
Schrijver: Hofstede, A.C.H.:
Titel: Nederlandse meubelen tussen Barok en Biedermeier 1700-1830.
ISBN:
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: 2004, (23 x 26 cm), 256 pp. Dutch text, 195 ills in colour & 245 b/w. ills., clothbound/d-jacket.
Prijs: € 35,00
Meer info Deze publicatie geeft een overzicht van wat de Nederlandse meubelmakers in de periode 1700-1830 hebben vervaardigd, al dan niet beïnvloed door Franse of Engelse voorbeelden. Het boek bevat een schat aan niet eerder gepubliceerd materiaal van de meest voorkomende meubelen. Het boek toont van de diverse meubeltypen, zoals commodes, klapbufetten, tafels, (porselein)kabinetten en zitmeubelen meerdere varianten in verschillende kwaliteiten (goed, beter en best). Wat dit boek daarbij extra aantrekkelijk maakt voor de liefhebber en geïnteressserde leek, is de beschrijving van de meest in de achttiende eeuw toegepaste hout- en fineersoorten en de uitgebreide verklarende woordenlijst. De ruim 425 afbeeldingen zijn de aanschaf van het boek meer dan waard. Ze geven een beeld van 130 jaar meubelgeschiedenis en zorgen ervoor dat de lezer direct kan vaststellen om welk type meubel en stijlperiode het gaat.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.