Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Pauwels, J.H.L - Als een fonkelende spiegel. (Sint Martens Lathem).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pauwels, J.H.L - Als een fonkelende spiegel.  (Sint Martens Lathem).
Schrijver: Pauwels, J.H.L
Titel: Als een fonkelende spiegel. (Sint Martens Lathem).
ISBN:
Uitgever: Galerie De Vos
Bijzonderheid: 01 2019, (24,5 x 28 cm), 320 pp. Dutch / French text, 175 colour ills., hardcover.,
Prijs: € 45,00
Meer info De ongerepte natuur en het eenvoudige landschap trokken vanaf het einde van de 19e eeuw tal van artiesten naar de oevers van de Leie. Deze nieuwe publicatie over de kunst die in de dorpen tussen Gent en Deinze ontstond. roept aan de hand van korte teksten, citaten, oude foto's, schilderijen en beelden een boeiend, thans bijna verdwenen tijdperk op. Dit rijk geïllustreerd boek is tegelijk een hommage aan de meer dan 50 jaar lange inzet van een galerie die voor het eerst deze belangrijkste werken samenbrengt en een licht werpt op haar niet aflatend engagement in de nationale en internationale promotie van de 'kunst van Sint-Martens-Latem’
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.