Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Veen, Anneke van: - Modern Perspectives. Foto en Fim Amsterdam 1920-1940

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Veen, Anneke van: - Modern Perspectives. Foto en Fim Amsterdam 1920-1940
Schrijver: Veen, Anneke van:
Titel: Modern Perspectives. Foto en Fim Amsterdam 1920-1940
ISBN:
Uitgever: Thoth
Bijzonderheid: 10 2019, (22 x 27,5 cm), 240 pp. Dutch text, 200 ills., in colour & bw., hardcover. Condition NEW
Prijs: € 29,95
Meer info Voor de beeldcultuur was het interbellum een van de meest turbulente perioden in de geschiedenis. De camera kreeg een prominentere rol en film was hét nieuwe medium. Modern Perspectives biedt een breed panorama van fotografische creativiteit en laat zien hoe groot de internationale invloed was op fotografie en film in Amsterdam. We zien Amsterdam als een moderne stad van voortdurende veranderingen. Foto en film waren dé ideale media om die dynamiek te laten zien. Met close-ups, dubbel drukken en montages ontstond een krachtige, nieuwe beeldtaal, de Nieuwe Fotografie. Uitvoerig geïllustreerd met bijna 300 foto’s en filmstills van 50 kunstenaars, onder wie Emmy Andriesse, Eva Besnyö, Erwin Blumenfeld, Joris Ivens, Germaine Krull en Cas Oorthuys, legt het boek een bijzondere periode in de geschiedenis van de beeldcultuur bloot.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.