Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Rubin, James H: - De kunst van het kijken: Het verhaal van het impressionisme.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rubin, James H: - De kunst van het kijken: Het verhaal van het impressionisme.
Schrijver: Rubin, James H:
Titel: De kunst van het kijken: Het verhaal van het impressionisme.
ISBN:
Uitgever: Ludion
Bijzonderheid: 2013, (24 x 17 cm) 408 pp. Dutch text, numerous colour ills., flexibound.
Prijs: € 34,90
Meer info Overzicht van deze belangrijke en populaire kunststroming van de late negentiende eeuw. Het verhaal van het impressionisme biedt een nieuwe en originele kijk op de negentiende-eeuwse revolutionaire kunststromingen die nog steeds ontzettend populair is. Tot de belangrijkste vertegenwoordigers van het impressionisme behoren Claude Monet, Pierre-August Renoir, Edgar Degas, Georges Seurat en Mary Cassat. Auteur James Rubin doceert kunstgeschiedenis aan de State University New York en is een wereldwijd erkend expert van het impressionisme. Hij behandelt het impressionisme op een bijzondere wijze: in plaats van de klassieke chronologie of een bespreking per kunstenaar te hanteren, vertrekt hij van een aantal belangrijke thema's. Zo komen onder andere stadsleven en stadse manieren, interieurs en stillevens, familie en vrienden aan bod. Deze methode dwingt de lezer niet alleen om oog en aandacht te hebben voor de brede culturele. politieke en historische context, maar ook voor de biografie van de kunstenaar zelf.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.