Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

WOUTERS - Jager, Maarten & Gerard Raven: - Rik Wouters en Nederland.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: WOUTERS -  Jager, Maarten & Gerard Raven: - Rik Wouters en Nederland.
Schrijver: WOUTERS - Jager, Maarten & Gerard Raven:
Titel: Rik Wouters en Nederland.
ISBN:
Uitgever: Waanders de Kunst
Bijzonderheid: October 2016, (23 x 28 cm), 128 pp. Dutch text, 100 ills. in colour, paperback.
Prijs: € 22,50
Meer info Dit boek verschijnt ter gelegenheid van de 100 jaar geleden gestorven Belgische beeldhouwer en fauvistisch kunstschilder Rik Wouters (1882-1916), de lieveling van het Belgische publiek en méér dan een goede bekende in ons land. In nauwelijks 10 jaar creëerde Rik Wouters een omvangrijk oeuvre van 170 schilderijen, 35 sculpturen, 50 etsen, 40 pastels en 1500 tekeningen. In deze uitgave komt voor het eerst het accent te liggen op de onderbelichte, ‘Nederlandse periode’ (1914-1916) van de kunstenaar, zonder dat wordt voorbijgegaan aan de succesvolle jaren kort voor de Eerste Wereldoorlog toen Wouters nog in een dorpje onder de rook van Brussel woonde en werkte. In Nederland leerde Wouters een aantal invloedrijke kunstliefhebbers kennen, die een belangrijke rol speelden gedurende zijn verblijf in achtereenvolgens Kamp Zeist, Amersfoort en Amsterdam.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.