Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

SMIT - Smit, Luciënne: - Arie Smit. Een schildersleven in de tropen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: SMIT -  Smit, Luciënne: - Arie Smit. Een schildersleven in de tropen.
Schrijver: SMIT - Smit, Luciënne:
Titel: Arie Smit. Een schildersleven in de tropen.
ISBN:
Uitgever: Picture Publishers
Bijzonderheid: April 2016, (24 x 32 cm), 280 pp. Dutch text, ca, 500 ills., hardcover.
Prijs: € 75,00
Meer info Een persoonlijke kroniek over de van oorsprong Nederlandse schilder Arie Smit (Zaandam, 1916), over zijn leven en -in het bijzonder- over zijn 60-jarige carrière op Bali. De monografie is geschreven door zijn nicht Luciënne Smit (Koog aan de Zaan, 1953), de dochter van Aries broer Bert. Naast uitgebreide aandacht voor het werk van de schilder Arie Smit wordt in deze monografie ook zijn leven uitgelicht. Via zijn jeugd en jonge jaren in de Zaanstreek en Rotterdam, zijn vertrek naar het voormalige Nederlands-Indië en zijn werkzaamheden bij de Topografische Dienst in Batavia en bij diverse uitgeverijen op Java, wordt de aanloop naar- en de ontwikkeling van zijn schilderscarrière geschetst. De monografie geeft een uiterst boeiend beeld van deze ontwikkeling en voegt een bijzondere, persoonlijke dimensie toe aan het rijke oeuvre van Arie Smit. [Indonesian Art]
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.