Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Baarsen, Reinier - Het Nederlands Binnenhuis gaat zich te buiten. Internationale invloeden op de Nederlandse wooncultuur.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baarsen, Reinier - Het Nederlands Binnenhuis gaat zich te buiten. Internationale invloeden op de Nederlandse wooncultuur.
Schrijver: Baarsen, Reinier
Titel: Het Nederlands Binnenhuis gaat zich te buiten. Internationale invloeden op de Nederlandse wooncultuur.
ISBN:
Uitgever: Primaver pers
Bijzonderheid: 2007, (17,5 x 24,7 cm), 398 pp. Dutch, numerous ills., hardcover with dustwrappers.
Prijs: € 19,50
Meer info Deel 14 van het Leids Kunsthistorisch Jaarboek `Het Nederlandse binnenhuis gaat zich te buiten` bevat een twintigtal bijdragen van onderzoekers die aspecten van de buitenlandse invloed op de Nederlandse wooncultuur behandelen. De publicatie is tevens een bescheiden eerbetoon aan prof.dr. C.Willemijn Fock, die gedurende vijfentwintig jaar hoogleraar in de geschiedenis van de kunstnijverheid aan de Universiteit Leiden was. De afdeling waaraan zij leiding gaf is in die jaren uitgegroeid tot de afdeling Kunstnijverheid en Industriƫle Vormgeving, een academisch centrum van internationale reputatie, zowel binnen de universitaire wereld als daarbuiten. Talrijke talentvolle onderzoekers werden in Leiden opgeleid, van wie een aantal aan deze bundel meewerkte.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.