Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Egberink, Rolf: - Belazeriet of niet ? Synoniemen, handelsmeken en fantasie namen voor edelstenen, mineralen en gesteenten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Egberink, Rolf: - Belazeriet of niet ? Synoniemen, handelsmeken en fantasie namen voor edelstenen, mineralen en gesteenten.
Schrijver: Egberink, Rolf:
Titel: Belazeriet of niet ? Synoniemen, handelsmeken en fantasie namen voor edelstenen, mineralen en gesteenten.
ISBN:
Uitgever: Own
Bijzonderheid: 05 2022, (17 x 24 cm), 220 pp. Dutch, 150 ills., softcover.
Prijs: € 26,95
Meer info Er worden veel edelstenen, mineralen en gesteenten verkocht onder allerlei commerciele en fantasienamen. Ook is er veel bewerkt of volledig door de mens gemaakt materiaal op de markt waarvoor misleidende namen gebruikt worden. Handelsmerken geven misschien een idee van exclusiviteit en echtheid maar hebben vooral als doel om stenen beter te kunnen verkopen. Inmiddels is het een behoorlijke chaos geworden op het gebied van naamgeving in de wereld van edelstenen en mineralen. Bovendien is het vaak onduidelijk om wat voor soort steen het nu precies gaar. En is het dan Belazeriet of niet. In dit boek worden meer dan 500 synoniemen, handelsmerken en fantasienamen voor edelstenen, mineralen en gesteenten beschreven. Hierbij wordt informatie gegegeven over de wetenschappelijke naamgevingen en of er sprake is van niet natuurlijk materiaal.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.