Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Unger, Marjan & Suzanne van Leeuwen. (design Irma Boom): - Jewellery Matters.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Unger, Marjan & Suzanne van Leeuwen. (design Irma Boom): - Jewellery Matters.
Schrijver: Unger, Marjan & Suzanne van Leeuwen. (design Irma Boom):
Titel: Jewellery Matters.
ISBN:
Uitgever: NAI
Bijzonderheid: November 2017, (14 x 19 cm), 648 pp. Enlish text, 520 ills., hardcover.
Prijs: € 275,00
Meer info BRAND NEW COPIES ! Publicatie bij het Internationaal symposium in het Rijksmuseum Amsterdam. Alle juwelen op hun ware formaat afgebeeld. Schitterende selectie van sieraden vanaf de vroegste vondst tot hedendaags design. In dit rijk geïllustreerde boek vertelt kunsthistorica en designexpert Marjan Unger hét verhaal van het sieraad. Zij plaatst het sieraad in de context van degenen die ze gedragen hebben, hun cultuur en hun tijd en vervlecht hierbij verrassende visies uit de kunstgeschiedenis, modetheorie en de antropologie met de culturele, historische en maatschappelijke waarden en materiële kenmerken van het sieraad. Unger pleit voor een universele benadering van een cultuurgoed dat overal op de wereld wordt vervaardigd en gedragen. De rijke collectie van het Rijksmuseum Amsterdam is als leidraad genomen om dit veelomvattende en pakkende verhaal te vertellen en te illustreren. Ieder sieraad schittert op zijn eigen manier! Daarom zijn alle sieraden op ware grootte afgedrukt (soms met uitvergrote details) zodat de intimiteit van het sieraad en de verhouding tot de menselijke maat zichtbaar worden. Ontwerpster Irma Boom heeft hiermee een beeldbepalende standaard voor publicaties over sieraden neergezet. Het boek is een lust voor het oog en een belangrijk naslagwerk voor iedereen met interesse in sieraden, mode en design.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.