Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Vries, G. De & B.J. Martens - The Visser Collection. (Volume I, Part 4). Catalogue of Firearms, Swords and Related Objects.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Vries, G. De & B.J. Martens
Titel: The Visser Collection. (Volume I, Part 4). Catalogue of Firearms, Swords and Related Objects.
ISBN:
Uitgever: SI
Bijzonderheid: (23 x 28,5 cm), 848 pp. English., ca. 2000 ills., hardcover
Prijs: € 95,00
Meer info Het allerlaatste deel van The Visser Collection: een prachtige, uitermate luxe uitgevoerde catalogus van de wapenverzameling van Henk L. Visser (1923 - 2006), die tot de allergrootste en belangrijkste ter wereld behoorde. In het 700 pagina's tellende catalogusdeel worden ruim 350 wapens en toebehoren afgebeeld en beschreven: vuurwapens, blanke wapens en toebehoren. Bijzonder is dat er voor het eerst een flink aantal percussie- en centraalvuurwapens wordt beschreven, waaronder vele Nederlandse militaire pistolen, revolvers en geweren.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.