Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Gingeras, Alison M.: - Fenomenale Vrouwen in de Schilderkunst

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gingeras,  Alison M.: - Fenomenale Vrouwen in de Schilderkunst
Schrijver: Gingeras, Alison M.:
Titel: Fenomenale Vrouwen in de Schilderkunst
ISBN:
Uitgever: WBooks
Bijzonderheid: 07 2023, (25 x 29 cm), 348 pp. Dutch text, 328 ills., colour, hardcover
Prijs: € 69,95
Meer info Fenomenale vrouwen in de schilderkunst is precies wat de titel doet vermoeden: een royaal overzicht van meer dan 300 vrouwelijke schilders en hun werk, dat zich uitstrekt over bijna vijf eeuwen. Dit baanbrekende boek geeft een rijkere en meer diverse vertelling van het verhaal van de schilderkunst dan tot voor kort werd aangehouden. Met kunstenaars van over de hele wereld, bekende vrouwelijke schilders uit de geschiedenis en de meest spraakmakende rijzende sterren van vandaag. Alfabetisch geordend struinen we door deze kleurrijke keuze uit de kunstgeschiedenis waarin geen kunststroming of -stijl onbenoemd blijft. Elke kunstenaar komt aan bod met zowel een iconisch werk als een beknopte tekst met alle onmisbare informatie over haar leven en werk.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.