Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

BRUEGHEL - Groeneveld-Baadj, Nadia & Arthur Difuria & Christine Göttler & Marlise Rijks & Sarah Joan Moran: - Brueghel: de familereunie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BRUEGHEL -  Groeneveld-Baadj, Nadia & Arthur Difuria & Christine Göttler & Marlise Rijks & Sarah Joan Moran: - Brueghel: de familereunie.
Schrijver: BRUEGHEL - Groeneveld-Baadj, Nadia & Arthur Difuria & Christine Göttler & Marlise Rijks & Sarah Joan Moran:
Titel: Brueghel: de familereunie.
ISBN:
Uitgever: WBooks
Bijzonderheid: 09 2023, ( x cm), 128 pp. Dutch text, 80 colour ills., hardcover.
Prijs: € 29,95
Meer info De kunstenaarsfamilie Brueghel, ook gespeld als Bruegel en Breughel, speelde tussen 1550 en 1700 een vooraanstaande rol in de Europese kunst. Tot op de dag van vandaag worden ze bewonderd om hun geestige en onderhoudende compositie, uitzonderlijk vakmanschap en tijdloze, universele boodschap. In het boek bij de nu al spraakmakende tentoonstelling kijken we met nieuwe ogen naar de Brueghelfamilie, de tijd en de context waarin zij werkten. Wie waren de krachtige vrouwen in deze familie en wat was hun rol in de roem en het succes van de familie? We maken onder anderen kennis met Mayken Verhulst, de onzichtbare matriarch. Ze was een van de beroemdste kunstenaars van haar tijd en een slimme zakenvrouw, lerares, schoonmoeder en grootmoeder van de eerste en tweede generatie Brueghelkunstenaars. We maken ook kennis met Anna Maria Janssens en Clara Eugenia Brueghel, van wie kunst- en matronagenetwerken de machtigste artistieke families in Antwerpen met elkaar verbonden. Daarnaast presenteert het boek nieuwe inzichten over de invloed van de wereldhandel en het kolonialisme op het familiebedrijf.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.