Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

HEEM - Meijer, Fred G.: - Jan Davidsz. de Heem 1606-1684. Catalogue raisonné

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: HEEM -  Meijer, Fred G.: - Jan Davidsz. de Heem 1606-1684. Catalogue raisonné
Schrijver: HEEM - Meijer, Fred G.:
Titel: Jan Davidsz. de Heem 1606-1684. Catalogue raisonné
ISBN:
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: 04 2024, (24 x 29 cm), 2 volumes, 768 pp. English text, hardcover in cassette.
Prijs: € 150,00
Meer info Jan Davidsz. de Heem (1606-1684) hoort tot de beste stillevenschilders van de zeventiende eeuw. Zijn werk genoot en geniet internationale bekendheid en is een lust voor het oog. Gedurende zijn bijna zestig-jarige schildersloopbaan bleef De Heem zoeken naar nieuwe en betere manieren om zijn onderwerpen te verbeelden. Hij had leerlingen  en talloze navolgers, binnen en buiten de Nederlanden en door de eeuwen heen. Dat hij zowel in Holland als in Vlaanderen werkzaam was, heeft mede zijn succes en bekenheid bepaald. Hij werkte achtereenvolgens in Leiden, (vermoedelijk) in Amsterdam, in Antwerpen, in Utrecht en opnieuw in Antwerpen. De Heem is wellicht het bekendst om zijn weelderige bloemstillevens, die echter vooral na 1660 ontstonden. Daarvóór schilderde hij stillevens in vele soorten en maten, met boeken, vruchten en kostbare voorwerpen. In Antwerpen ontwikkelde hij de grote, rijke tafelstillevens waarop een deel van zijn roem is gebaseerd. Deze uitgebreide monografie bevat de complete oeuvrecatalogus van De Heem.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.