Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

GESTEL - Estourgie-Beijer, M. et al.: - Leo Gestel in Bergen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: GESTEL - Estourgie-Beijer, M. et al.: - Leo Gestel in Bergen.
Schrijver: GESTEL - Estourgie-Beijer, M. et al.:
Titel: Leo Gestel in Bergen.
ISBN:
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: Bergen/Zwolle 2002, 92 pp. Dutch text, numerous ills., paperback.
Prijs: € 15,00
Meer info Leo Gestels liefde voor Bergen en omgeving was ingegeven door de natuurschoon dat dit door duinen ingeklemde en vlakbij zee liggende dorp eigen is. Op zijn vele wandel-fiets- en schaatstochten haalde hij inspiratie uit de grazende koeien en paarden, de markante boerderijen, de duinen, de weidse polders en de hoge luchten. Deze verbeeldde hij in talrijke schilderijen, aquarellen en tekeningen. Gestel was ook een meester in het maken van rake schetsen van zijn vrienden- onder andere van de kunstverzamelaar Piet Boendermaker - en van zichzelf. Dit boek geeft een bijzonder beeld van de relatie tussen de kunstenaar en Bergen en bevat bovendien een aantal niet eerder getoonde en gepubliceerde werken van Gestel.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.