Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

REMBRANDT - Sloten, Leonore van & Frans Blom: - Regie Rembrandt. Rembrandt en de wereld van het theater.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: REMBRANDT -  Sloten, Leonore van & Frans Blom: - Regie Rembrandt. Rembrandt en de wereld van het theater.
Schrijver: REMBRANDT - Sloten, Leonore van & Frans Blom:
Titel: Regie Rembrandt. Rembrandt en de wereld van het theater.
ISBN:
Uitgever: WBooks
Bijzonderheid: 02 2024, (23 x 28 cm), 128 pp. Dutch, 113 ills. (colour- & b/w.), softcover.
Prijs: € 29,95
Meer info Ga met Rembrandt naar het theater in Amsterdam – van straattheater en de herfstkermis tot de Amsterdamse Schouwburg die in 1638 de deuren opende – en ontdek hoe schilders en theatermakers elkaar inspireerden in de zeventiende eeuw. Tijdens Rembrandts leven ging theater een steeds belangrijkere rol spelen in het dagelijkse leven in Amsterdam. Ook Rembrandt zelf kwam ermee in aanraking en liet zich erdoor inspireren. Hij gebruikte regietechnieken om meeslepende en overtuigende verhalen in één beeld te vertellen. Van gezichtsuitdrukkingen en gebaren, tot kostuums en attributen. En hij ging op zoek naar het moment waarop de spanning te snijden is — de ultieme suspense. In dit boek komt de bruisende theaterwereld in zeventiende-eeuws Amsterdam tot leven. En voor het eerst wordt Rembrandts rol als regisseur van zijn kunstwerken in de schijnwerpers gezet.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.