Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Smallenboek.
Redactie - Handboek Gastronomie - Vademecum met allevaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Redactie |
---|---|
Titel: | Handboek Gastronomie - Vademecum met allevaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts |
ISBN: | 9789043902953 |
Uitgever: | Tirion / Lannoo |
Bijzonderheid: | 2001, 1e druk, 784 blz., Gebonden, geïllustreerd, prima staat |
Prijs: | € 20,00 |
Boek bekijken |
Afhalen in Den Haag is mogelijk. Graag eerst even contact.
Verzending via Post NL.
Verzending via Post NL.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.